Sotva se zaprášilo po posledních kouscích svatomartinské husy, pečeme pro vás další dobroty. Druhou adventní neděli si v naší jídelně vaše chuťové buňky opět přijdou na své. Šéfkuchař Martin totiž, jen co uklidil zbylé husí peří, připravil pro vás vymazlené menu na zvěřinové hody.
A na čem, že si to u nás 4. a 5. prosince můžete pochutnat?
Nabídneme vám výběr ze dvou předkrmů, ochutnat můžete buď nadýchanou játrovou paštiku nebo lahodný slaninový džem se sýrem Brie.
Poté se můžete těšit na polévku Svatý Hubert; poctivý zvěřinový vývar na víně se zeleninou a ručně vyráběnými nudlemi.
Se šípkovou nebo se zelím? I na to najdete odpověď v naší nabídce hlavních chodů. Kromě kance na tyto dva legendární způsoby pro vás připravíme také:
- výběrovou kančí sekanou s tradiční bramborovou lepenicí
- srnčí guláš s karlovarským knedlíkem
- štiplavé ragú z daňka na víně s kořenovou zeleninou a bramborovou kaší
- jemnou dančí kýtu na smetaně s houskovým knedlíkem
Jako sladkou tečku podáváme domácí jablečný štrůdl s krémovým přelivem z vaječného koňaku.
Těm, kdo si naše speciality raději vychutná v pohodlí domova, nabízíme také rozvoz.
Vše pouze na objednávku na tel. 777 666 430.
-
Datum publikování: 11.21.2022
-
Celý článek Sdílet na facebooku