Pochutnejte si u nás na zvěřině

Sotva se zaprášilo po posledních kouscích svatomartinské husy, pečeme pro vás další dobroty. Druhou adventní neděli si v naší jídelně vaše chuťové buňky opět přijdou na své. Šéfkuchař Martin totiž, jen co uklidil zbylé husí peří, připravil pro vás vymazlené menu na zvěřinové hody.

A na čem, že si to u nás 4. a 5. prosince můžete pochutnat? 

Nabídneme vám výběr ze dvou předkrmů, ochutnat můžete buď nadýchanou játrovou paštiku nebo lahodný slaninový džem se sýrem Brie. 

Poté se můžete těšit na polévku Svatý Hubert; poctivý zvěřinový vývar na víně se zeleninou a ručně vyráběnými nudlemi.

Se šípkovou nebo se zelím? I na to najdete odpověď v naší nabídce hlavních chodů. Kromě kance na tyto dva legendární způsoby pro vás připravíme také:

  • výběrovou kančí sekanou s tradiční bramborovou lepenicí
  • srnčí guláš s karlovarským knedlíkem
  • štiplavé ragú z daňka na víně s kořenovou zeleninou a bramborovou kaší
  • jemnou dančí kýtu na smetaně s houskovým knedlíkem 

Jako sladkou tečku podáváme domácí jablečný štrůdl s krémovým přelivem z vaječného koňaku.

Těm, kdo si  naše speciality raději vychutná v pohodlí domova, nabízíme také rozvoz.

Vše pouze na objednávku na tel. 777 666 430.





Naši významní partneři